۱۳۹۳/۰۷/۰۷ - ۱۰:۵۵
فعالان سیاسی در گفت وگو با «سراج24» تاکید کردند:

وزارت خارجه در برابر دخالت های انگلیس منفعل نباشد/لزوم هوشیاری در برابر لبخندهای فریبکارانه غرب

ساده اندیشی است که تصور کنیم انگلیس و آمریکا سیاستهای چند دهه گذشته خود را نسبت به ایران تغییر داداند؛ آنها همیشه به دنبال استعمار و استثمار و تضعیف جمهوری اسلامی بوده و هستند.

وزارت خارجه در برابر دخالت های انگلیس منفعل نباشد/لزوم هوشیاری در برابر لبخندهای فریبکارانه غرب

فعالان سیاسی در گفت وگو با خبرنگار «سراج24» با اشاره به با اشاره به سخنان ضد ایرانی نخست وزیر انگلیس تاکید کردند:ساده اندیشی است که تصور کنیم انگلیس و آمریکا سیاستهای چند دهه گذشته خود را نسبت به ایران تغییر داداند؛ آنها همیشه به دنبال استعمار و استثمار و تضعیف جمهوری اسلامی بوده و هستند.

جابجایی هدفمند دو بازیگر با یک نقش تخریبی مشترک
 منصور حقیقت پور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با سراج24 با اشاره به دخالتهای دولت انگلیس از گذشته تاکنون در امور داخلی کشورمان گفت: انگلیس از دهه های پیش به دنبال اهداف توسعه طلبانه خود بوده و بارها در امور داخلی جمهوری اسلامی و دیگر کشورهای منطقه دخالت کرده است.


وی افزود: ما مخالف توسعه رابطه با کشورهای جهان نیستیم؛ خط قرمز ما در رابطه با کشورها دخالت نکردن آنها در امور داخلی ایران است؛ متاسفانه با شرایطی که انگلیس ایجاد کرده سودی از رابطه با انگلیس نخواهیم برد؛ انگلیس به دفعات و با روشهای مختلف در امور داخلی جمهوری اسلامی دخالت کرده است.


عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به ناکامی «بی بی سی» در سرقت آثار تاریخی و فرهنگی ایران گفت: این هم یک نمونه از دخالت در امور داخلی ایران است؛ این توطئه خوشبختانه با هوشیاری وزارت اطلاعات خنثی و سارقان ناکام شدند.


نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با ذکر اینکه انگلیس باوجود مسائل مختلف هنوز ادب نشده است، گفت: دولت این کشور از سوی افکارعمومی مردم منطقه تحت فشار است؛ زمانی انگلیس در کشورهای منطقه نقش تعیین کننده ای داشت اما امروز نقش بازیگری خود را با حضور هوشیارانه ملتهای مسلمان منطقه از دست داده است.


عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس عنوان کرد: وضعیت منطقه برای انگلیس بسیار ناگوار است و جمهوری اسلامی با قاطعیت پاسخ دخالتهای انگلیس را خواهد داد.


حقیقت پور با ذکر اینکه آمریکا و انگلیس در صحنه بین الملل نقش یکدیگر را تکمیل می کنند، گفت: در بین کشورهای اروپایی، انگلیس از نظر سیاسی چسبندگی بیشتری با دولت آمریکا دارد و نقش تخریبی علیه ملت ایران را این بار دولت انگلیس به عهده گرفت.

وزارت خارجه در برابر دخالت های انگلیس منفعل نباشد

حسین کنعانی مقدم، دبیرکل حزب سبز در گفت و گو با سراج24 با اشاره به سخنان ضد ایرانی نخست وزیر انگلیس گفت: ساده اندیشی است که تصور کنیم انگلیس و آمریکا سیاستهای چند دهه گذشته خود را نسبت به ایران تغییر داداند؛ آنها همیشه به دنبال استعمار و استثمار و تضعیف جمهوری اسلامی بوده و هستند.


وی گفت: تجربه نشان داده که سیاستمداران انگلیس وقتی در برابر رسانه های صهیونیستی قرار می گیرند، برای خوشایند رژیم صهیونیستی و آمریکا مواضع خصمانه علیه ملت ایران اتخاذ می کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به نیاز انگلیس به ایران در مبارزه با گروه های تروریستی گفت: آنها در جلسات خصوصی خود از جمهوری اسلامی با التماس می خواهند که در مقابله با داعش به آنها کمک کند و خواستار کمک ایران برای حل مشکلات منطقه هستند.


کنعانی مقدم با ذکر اینکه سخنان کامرون مصداقی دیگر از سیاست مزورانه و فریبکارانه انگلیس بود، گفت: وی در مسئله مبارزه با تروریسم هم دروغ می گوید و با حضور در پارلمان این کشور مجوز حمله هوایی به عراق و سوریه را گرفت.


عضو جبهه ایستادگی هوشیاری در دنیای سیاست را یک امر لازم خواند و افزود: ما نباید به لبخندهای ظاهری استراتژیستهای دیپلماتیک انگلیس و آمریکا دل خوش کنیم و این تصور را داشته باشیم که آنها در سیاستهای خود تجدیدنظر کرده اند؛ اگر در دیپلماسی بر اساس رفتارهای ظاهری این کشورها تصمیگیری کنیم، خروجی آن سیاستهای منفعلانه خواهد بود.


این فعال سیاسی با اشاره به بیانیه روز گذشته نمایندگان مجلس در دفاع از سیاست خارجی دولت و محکومیت سخنان دیوید کامرون افزود: نمایندگان ملت مواضع به حق جمهوری اسلامی را در برابر انگلیس اعلام کردند.


دبیرکل حزب سبز با ذکر اینکه وزارت خارجه موضع خود را در برابر سخنان نخست وزیر انگلیس شفاف اعلام کند، گفت: محکوم کردن بدیهی ترین وظیفه مسئولان این وزارتخانه است؛ وزرات خارجه نباید در قبال دولت انگلیس منفعلانه عمل کند.


کنعانی مقدم در پایان اظهار کرد: البته ممکن است انگلیس بخواهد با این گونه رفتارها، ایران را عصبانی کند تا در ادامه مذاکرات هسته ای دیگر حضور نداشته باشیم و البته این خواسته صهیونیستها است.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••